Unieke kunstwerken uit passie gemaakt

Pienewien by Li-Z is ontstaan vanuit de eeuwige nieuwsgierigheid naar mooie dingen. Iets wat misschien al bestaat nét even mooier maken dan al het andere, is een drive en passie.

Oprichtster Lisette heeft haar eigen bedrijf opgestart in 2023 nadat zij besloot oesters te willen leren eten. Inmiddels staan ze in haar top 10 lekkerste dingen. Door haar creatieve achtergrond en brein, besloot ze de karakteristieke omhulsels van deze delicatesse om te toveren in een unieke en exclusieve eyecatcher voor iedere ruimte in en om het huis of kantoor. Originele geschenken voor een ander, óf jezelf, die nooit echt hetzelfde zijn door hun unieke vorm.

Pienewien? De bijnaam van haar overleden moeder Ineke, een uniek en prachtig mens met een grote voorliefde voor kunst. Een ode aan haar, zodat zij voortleeft in Lisette haar kunstwerkjes.

Heb je binnenkort een feestje, kraambezoek, verjaardag of bruiloft, de oesters kunnen ook gepersonaliseerd worden met naam, datum en/of tekst. Jouw cadeautje zal altijd het meest bijzondere zijn.

-x- Lisette

Pienewien over ons