TERUGBETALINGSBELEID

In principe worden producten niet teruggenomen. pienewien verkoopt geen artikelen die afhankelijk zijn van een maat of pasvorm.

Wanneer er toch iets mis is met het product, door bijvoorbeeld beschadiging, dan kunt u binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling mailen naar [email protected]

Mochten we in een uitzonderlijk geval overeenkomen dat u het product terug mag sturen, dan zijn de verzendkosten voor de koper.

Wanneer wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag terug. Dit is exclusief verzendkosten.

Artikelen die worden teruggestuurd zonder overleg, worden niet geaccepteerd en u ontvangt geen geld terug.

COPYRIGHT

Alle Images, Prints & Illustraties ©️pienewien mogen niet gereproduceerd of gebruikt worden in wat voor vorm dan ook.

VERZENDBELEID

De verzendkosten bedragen €6,75 per bestelling tot een maximum van 10 kg binnen Nederland. Wilt u het artikel liever ophalen? Dat kan in overleg.

Voor alle producten die op bestelling worden gemaakt, streven we ernaar om bestellingen binnen Nederland binnen 10 werkdagen naar u op te sturen.

Mocht u een bestelling eerder in huis willen hebben, kunt u altijd mailen naar [email protected] of een whatsapp sturen, dan kijken we samen naar wat een tevreden oplossing kan zijn.

Alle pakketjes worden met de grootste zorg verpakt, zodat beschadiging onzerzijds zo zorgvuldig mogelijk wordt voorkomen.

PERSONALISEREN

Heb je binnenkort iets te vieren, zoals een geboorte of bruiloft oid? Onze oesters/st.Jacobschelpen kunnen gepersonaliseerd worden met een zelf aangeleverde tekst. Eventuele zelf aangeleverde afbeeldingen zijn bespreekbaar.

Voor deze speciale verzoeken kunt u mailen naar [email protected] of via whatsapp contact opnemen.

CONTACT

Heb je vragen of wil je samen wat maken? Neem dan contact met ons op via [email protected] of whatsapp.